Live musik til fest

Skal du holde privatfest eller firmafest, og mangler du et stærkt liveband, der kan synge og spille alle de dansesikre hits? SingstarZ er det ultimative partyband, som sørger for den glade stemning og den gode musik, der sætter gang i enhver fest.

Få et velspillende festband

Vi er et festband med stor erfaring i at levere musik, der garanterer jer topunderholdning og en fantastisk musikalsk liveoptræden. Vi sørger for et brag af en fest, som dine gæster sent vil glemme.

Vi har et bredt repertoire

SingstarZ har en alsidig liste af musiknumre fra 1950’er hits og frem til i dag, så vi kan spille alle danseklassikerne og skabe den rette musikalske stemning, der matcher dit event og får dine gæster ud på dansegulvet.

Lyd, lys og sceneshow er inkluderet

Vi medbringer selv alt udstyret til din fest: professionel lyd og lysopsætning, som skaber den helt rette livestemning. Det eneste, vi skal bruge, er 220V for at levere et levende sceneshow med livemusik, der lyder godt.

Skal det være med live trommer?

Du kan booke SingstarZ både som duo eller som trio med trommeslager. Du bestemmer helt selv, om der skal være en live trommeslager med til festen. Når vi optræder som duo, vil trommerne være indspillet på forhånd.

20 års erfaring med live musik til fest

Som professionelle livemusikere med næsten 20 års erfaring har vi spillet live musik på festivaler, til store firmafester, bryllupper, julefrokoster og temafester. Vi har stor erfaring som det festlige liveindslag til store og små fester. Vi sammensætter gerne en sætliste efter jeres ønsker, så den passer til netop jeres fest.

Skal vi sørge for musikken til din fest?

Har du brug for et erfarent og professionelt partyband til din næste fest, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring til os på 20 97 69 55 eller skriv til os for at høre mere.

x

Privacy Policy

Vedr Billeder.

Alle billeder er ejet af SingStars men må gerne bruges til trykte / online sager i forbindelse med arrangementer hvor SingStarz er hyret ind til

123 Fest.